Over ons

Valentine is orthomoleculair voedingsdeskundige en personal trainer.

Romana is personal trainer en heeft meerdere pre & postnatale fitness certificaten behaald.

Samen vormen wij Sterkher Zwanger waar deskundige informatie over fitness en voeding voor, tijdens en na de zwangerschap samenkomen.

Over Romana

Romana Serno is personal trainer, online coach en oprichtster van Sterkher.
Ze heeft ruim vijf jaar ervaring als personal trainer en is in de praktijk begonnen bij Only4Ladies en FemmeGym in Amsterdam. Sinds 2016 is ze werkzaam als personal trainer bij Vondelgym en heeft daar Strongher opgericht. Dit zijn groepslessen die alleen toegankelijk zijn voor vrouwen en waar vrouwen in een small group setting werken aan hun fysieke potentie.

Formeel heeft ze haar kennis bijgeschaafd door het behalen van verschillende certificaten, waaronder:

  • NSCA-PT
  • Fit for Birth Pre & Post Natal Corrective Exercise Specialist
  • Find Your Foundation: Training for the Pelvic Floor
  • Girls Gone Strong Pre & Postnatal fitness coach
  • Sarah Duvall: Postnatal Corrective Exercise Specialist

Romana haar grootste passie is pre & postnatale vrouwen leren hoe ze op een veilige manier sterk en fit kunnen blijven tijdens de zwangerschap en tijdens het herstel na de bevalling. Haar artikel ‘Mijn Diastase Gaat Niet Weg, Help!’ heeft al meer dan 5000 vrouwen bereikt en hulp geboden bij het genezen van een diastase.

Daarnaast heeft Romana het online programma Postnataal Fit en online groepscoaching platform SterkherZwanger opgericht. Via deze kanalen begeleidt ze pre & postnatale vrouwen binnen en buiten de muren van de gym op het gebied van krachttraining, voeding en mindset.

Nu is het haar doel om jou als coach te voorzien van eerlijke, no-nonsense informatie over pre & postnatale krachttraining zodat jij op een veilige en effectieve manier kan trainen voor, tijdens en na jouw zwangerschap!

Over Valentine

Valentine is een energieke en motiverende lifestyle coach. Sporten en eten spelen een belangrijke rol in haar leven. Aan de Academie voor Leefstijl & Gezondheid heeft zij de studie Leefstijlcoach volbracht, die opleiding is gebaseerd op voeding, maar richt zich ook op beweging en gedrag. Daarnaast heeft zij een medische basiskennis opleiding afgerond. Ook is zij Orthomoleculair Geneeskundige. Via haar eigen bedrijf Vitalitien heeft zij al vele vrouwen geholpen aan een gezonde lifestyle.

Haar kennis van voeding en liefde voor koken, combineert zij in het maken van recepten. Je kunt ook recepten van Valentine vinden in het boek Beweeg! van Arie Boomsma.

Voor Sterkher Zwanger wil Valentine een duidelijk basisplan aanreiken. Want iedere vrouw en moeder wilt het beste voor zichzelf en het beste voor haar kind. Het plan bestaat uit onderwerpen waar de kracht van natuurlijke voeding wordt uitgelegd, maar zo wordt er ook gekeken naar net zo belangrijke pijlers: hormonen, slaap & ontspanning. Allemaal met het doel om moeders en hun kinderen gezond & energiek te maken. En het begint allemaal al voor en tijdens de zwangerschap.

Nu is het haar doel om jou als coach te voorzien van eerlijke, no-nonsense informatie over voeding op het gebied van pre & postnataal. Zodat jij op een veilige en effectieve manier je voeding onder controle hebt voor, tijdens en na jouw zwangerschap!